Centern: Vi ska jobba för Fagerstas bästa!

INSÄNDARE

Under de fyra kommande åren kommer vi att arbeta för att göra Fagersta tryggare och mer attraktivt. Centerpartiet ska vara ett parti som samarbetar med partier som vill ‎fokusera på uppnåbara framtida mål.‎

Vi ska vara ett pålitligt samarbetsparti. När vi kommer in i kommunfullmäktige och är en del av ‎majoriteten tar vi det fulla ansvaret tillsammans.

Vi kommer inte att vara ett parti som bara röstar på ‎majoritetsbudgeten och glömmer tidigare överenskommelser, utan vårt främsta mål är att ‎utveckla kommunen och vi kommer absolut inte att överge våra samarbetspartners när kritiken blåser. Vi kommer att dela framgång och misslyckanden ‎tillsammans, vi kommer att arbeta för en bättre framtid för hela kommunen.‎ Tillsammans kan vi bygga ett bättre samhälle.

Om vi är i opposition  kommer vi att ‎kritisera för att uppnå bättre lösningar och vi kommer att rösta med majoriteten när vi ser att ‎de har förslag som passar våra idéer och visioner för en bättre framtid för invånarna ‎i Fagersta .‎

Vi kommer att samarbeta med partier som vill satsa på medborgarnas hälsa, ‎tryggare skolor, förbättring av arbetsmiljön för elever och lärare och vi vill stötta befintliga ‎småföretag och de som tänker starta nytt.‎

Vi vill att landsbygden ska ha nära och bra service. Den ska hålla samma kvalitet som ‎i storstäderna.‎

Vi är med de partier som vill det bästa för Fagersta kommun. Vi kommer att sträva ‎efter att vara nära invånarna i kommunen för att lyssna på deras oro och idéer.‎

Vi kommer att stödja nya idéer där man tänker utanför ramarna och har modet att testa ‎nya smarta tankar och tillvägagångssätt.‎

Vi ska arbeta för att alla som röstar på Centerpartiet ska vara säkra på att de kan se ‎våra vallöften bli till verklighet efter valet. Det kan vara svårt att uppfylla allt direkt, men vi strävar efter att så snart som möjligt uppnå så många som möjligt av våra mål.

Vi kommer att arbeta för att Centerpartiet får stort genomslag de kommande åren. Vi kommer att vara en konsekvent röst för en bättre ‎framtid – för Fagerstas bästa.

Yousef Hussin

Sebastian Frannfors

%d bloggare gillar detta: