Ännu en oturlig förlust för Fagersta Södra

Fagersta Södra gjorde definitivt ingen dålig insats i torsdagens bortamatch mot Bollnäs GIF men hade inte turen på sin sida i avslutningen. Matchen slutade 3-2 (1-1).

Södra startade vasst och tog ledningen efter 12 minuter genom ett snyggt skott från William Klasén efter passning från Ignacio Giampaoli. Men bara några minuter senare kunde hemmalaget kvittera. I slutminuten av första halvlek var Klasén nära att ge Södra ledningen men skottet gick strax utanför.

En halvtimme in i den andra hade Södra oturen att dra på sig ett självmål men bara minuten senare var en kvittering nära när Klasén träffade stolpen. I den 77:e minuten fick Södra 2-2 genom Daniel Johansson och matchen var definitivt inte avgjord.

Men Bollnäs forcerade in 3-2 med fem minuter kvar och det hjälpte inte att Klasén fick till en kanonträff minuten därpå. Målvakten lyckades rädda bollen.

%d bloggare gillar detta: