Har full förståelse för besvikelsen över kommunalrådets stil

INSÄNDARE

Hörde av bekanta att det blev ett herrans liv på Facebook efter att några dristat sig till att kritisera kommunalrådets klädstil, och på Fagersta kommuns officiella sida även hans hållning.

Jag har inte Facebook och det där med hållningen var kanske ovidkommande men eftersom hans klädsel väckt starka reaktioner vill jag som närvarade vid invigningen ge min syn.

För Ängelsberg är denna brygga viktig och det var med förväntan man sett fram emot att Fagersta kommun skickade självaste kommunalrådet att inviga den. Det dög inte med den alltid så välklädda och stiliga kommunchefen Berglund, eller NVK/chefen Berggren, som också är snitsigt klädd ute bland folk och som byggt bryggan.

Inte konstigt att det då blev en antiklimax när Marino Wallsten kommer dit i illasittande jeans, kängor och t-shirt. Flera med mig tyckte att det var nonchalant och rentav fult gjort och särskilt mot äldre som är vana vid att potentater klär sig propert om de ska representera kommunen.

Dessutom verkade han vara dåligt förberedd, till skillnad från hans företrädare Stig Henriksson, som förutom att han alltid hade vett att klä sig efter omständigheterna, även kunde bjuda på ett intressant litet trevligt historiskt tal med anknytning till invigningen. Det enda Fagerstas starke man kunde säga var att han inte skulle bli långrandig.
Varför kom han ens dit?

Nej, jag tillhör dem som är riktigt besviken på kommunalrådet och har all förståelse för att Sveriges Television klippte bort hans insats helt innan sändningen.

Inte så gammal E-gumma

%d bloggare gillar detta: