SD: Vänsterpartiet vill inte ta ansvar för sina gärningar

INSÄNDARE

När arvodet höjdes för kommunrådet Stig Henriksson och övriga ordföranden, var Vänsterpartiet i ensamt majoritet, mycket drivande, i kommunfullmäktige och beslutade om denna höjning. Vänsterpartiet tog beslutet, som de nu inte vill vidkännas.

Vänsterpartiets så kallade partiskatt har de omformat till ett dolt partistöd, sedan hävdar Vänsterpartiet att det är något SD inte tål. Sverigedemokraterna till skillnad från Vänsterpartiet anser att människor får göra vad de vill med sina pengar.
Men att använda medborgarnas skattemedel till Vänsterpartiets partikassa är något vi tycker är märkligt.

Vill inte Vänsterpartiet ha höga arvoden så är frågan varför de tog beslutet om en höjning när Vänsterpartiet var i majoritet, men vill sänka det nu?

Vill de inte ta emot sina arvoden anser vi att vänsterpartiets ledamöter lämnar tillbaka pengarna till Fagersta kommun istället för att ge det till Vänsterpartiets partikassa.

Samtidigt som Vänsterpartiet vill förbjuda vinster i välfärden använder de själva skattemedel som borde gå till välfärden, enligt deras egen doktrin, till Vänsterpartiets partikassa. Det tycker vi inte bara är märkligt utan skenheligt utan dess like.

Innan Vänsterpartiet vill beskylla oss för en massa osanningar vill vi bara klargöra att det är enbart Vänsterpartiet själva som beslutat om höjningen av arvodet till kommunalrådet.
Det har inte Sverigedemokraterna någon del i.

Vad är det som gör att Vänsterpariet inte kan ta ansvar för sina gärningar?

Sverigedemokraterna i Fagersta
Bertil Fredriksson
Peter Lilja

%d bloggare gillar detta: