Kontrakt säkrade med flera Faikspelare

Fagersta AIK:s ledning har redan fixat kontrakt med flera spelare inför nästa säsong i hockeytvåan.

Säsongen han knappt avslutas innan Faik:s lagansvariga satte igång jakten på spelare som ska utgöra stommen i höst. Och de har fördelen av att laget gjorde en magnifik avslutning genom att vinna kvalserien och särskilt då båda matcherna mot huvudkonkurrenten Avesta.

De spelare som redan före helgen var klara är målvakten Ludvig Johansson, Karl Hassel och Alex Ahlbäck och nu presenteras ytterligare tre man som skrivit kontrakt med Faik. Det är Rasmus Matuschewski, Lucas Bergsten, samt materialaren Joakim ”Stekke” Stenberg.

– ”Det ska bli kul att fortsätta utvecklas i FAIK och det känns bra att ha skrivit på för 2 säsonger till. Jag har trivts jättebra här i Fagersta och när jag fick frågan om jag vill vara kvar så var det inte mycket att fundera på.” säger Lucas Bergsten till hemsidan.

%d bloggare gillar detta: