Rösta på Norbergs framtid i kyrkovalet!

DEBATT KYRKOVALET

Den 19 september i år är det kyrkoval och då är det viktigt att alla vi som får, går och röstar. Det viktiga är att man röstar inte på vad man röstar. Men jag vill ändå slå ett slag för att rösta på Norbergs framtid i Norberg-Karbennings församling.

Norbergs framtid i Norberg-Karbennings församling, består av personer från olika partier i kommunfullmäktige, som har gått samman på en gemensam lista som ett alternativ till Socialdemokraterna.

Jag kommer i min egenskap som tredjenamn på listan att arbeta för en välskött ekonomi, för utan det kommer inget annat att fungera.
Jag vill också arbeta för en god arbetsmiljö för dem som jobbar i församlingen, för att glad och välmående personal gör att fler vill vara en del av vår gemenskap.

Jag vill också att mer fokus riktas på ungdoms- och barnverksamhet, för utan dem finns det ingen framtid för Svenska kyrkan.
Jag vill också att vi arbetar för mer musik- och körverksamhet, då det är många som går i kyrkan för att lyssna på musik och sjunga i kör.
Men det viktigaste jag kommer arbeta för är att vi får en kyrka där alla känner sig välkomna att dela sin kristna tro.

Jag tycker att Norberg-Karbennings församling är helt fantastisk, men jag tror att det kan bli ännu bättre. Jag hoppas att jag kan få ditt förtroende att driva dessa frågor i kyrkofullmäktige under nästkommande mandatperiod och kommer gör allt vad jag kan för att Norberg-Karbennings församling ska bli en bra plats för alla.

Rasmus Fogelberg, Norbergs framtid i Norberg-Karbennings församling

%d bloggare gillar detta: