Varmt välkomna med positiva nyheter!

Har sagt det förut men det tål att upprepas – kom gärna med tips om positiva nyheter och händelser istället för att gnälla över gnället!

Det finns mycket att glädjas över i Fagerstas vackra omnejd och tillvaro och det gäller att lyfta fram det. Fagersta Nyheter har berättat om alla fina sevärdheter flera gånger och bett läsarna om tips om positiva händelser. Flera sådana har också kommit in.

Något som är väldigt uppskattat är SOMMARBILDEN där läsarna delar med sig av upplevelser som förgyller tillvaron. Flera tusen tittar på bilderna varje dag.

Att bara sitta och jämra sig över att andra är kritiska mot något är knappast konstruktivt. Kom med förslag på förbättringar istället.
Insändarna är bland det mest lästa på FN och visar hur viktigt det är att människor engagerar sig och uttrycker sin mening offentligt.

Det är en del av demokratin och som inte alls behöver ske i något slutet rum i ett politiskt parti för att ha ett stort värde. Alla har inte tid eller lust att sitta i uppstyrda partimöten, media är ett viktigt alternativ att föra fram sin åsikt.

Ni är alla fortsatt välkomna att skriva insändare, och skicka sommarbilder och tips om stort som smått.

%d