Wilhelm Frimodig uttagen inför VM

Wilhelm Frimodig, fostrad i Västanfors IF och med när Västerås SK tog SM-guld i våras, är uttagen till samling inför VM i bandy i Norge för P 19-spelare.

24 spelare är kallade till en förberedande samling i Uppsala den 2-3 december inför kommande mästerskap. Förbundskapten Daniel Skarps har plockat ut vad han anser vara en mycket formstark trupp inför VM i Norge 19-21 januari 2024. Den slutgiltiga VM-truppen presenteras i anslutning till mästerskapet.

Foto: Jörgen Hjerpe

– Känslan är att det är en stark, offensiv grupp, där egenskaper som attityd, kroppsspråk och aktivitet kommer bli utslagsgivande i slutändan, säger Daniel Skarps.

– Då VM i Norge i januari kommer att spelas utomhus så har vi haft med det i tanken när vi har tittat på spelare. Vi har en stark trupp med hög konkurrens att jobba med och i slutändan kommer det vara små marginaler som avgör vilka killar som åker till Norge. Där kommer inställningen till arbetsinsatsen vara av stor vikt och väga tungt i de sista besluten.

%d bloggare gillar detta: