FAIK illa till efter ännu en förlust

Fagersta AIK får inte alls ordning på spelet. På fredagskvällen blev det ännu en förlust då man tog emot Hallstahammars HK på Fagerliden. Matchen slutade 1-4 (0-0, 1-2, 0-2).

Efter en mållös första period tog gästerna ledningen med 2-0 innan Casper Sandström reducerade med tre minuter kvar av den andra.

I sista perioden gick Hallstahammar upp till 3-1 och med drygt en minut försökte FAIK med samma drag som tidigare – målvakten togs ut. Men det dröjde bara 20 sekunder innan Hallsta drog in ett mål till.

Efter en rad motgångar är det inte längre självklart att FAIK tar en slutspelsplats i vår när grundserien är färdigspelad. Men det återstår många matcher och möjligheter att få ordning på spelet som fungerade ypperligt förra säsongen med i huvudsak samma lag.

%d bloggare gillar detta: