Bröderna Hosaini klara för Södra

Tvillingbröderna Hadi och Mahdi Hosaini är klara för fortsatt spel i Fagersta Södra nästa säsong. Till glädje för klubbledningen som ser stor potential hos 20-åringarna.

Mahdi och Hadi Hosaini.

”Hadi är en spelare som vi tror mycket på inför kommande säsong. Hans fina teknik och kreativitet sticker ut och han kompletterar det med att även jobba hårt i defensiven. Det är en viktig pusselbit i lagbygget inför säsongen 2024 och vi är väldigt glada att Hadi väljer att fortsätta i Fagersta Södra”, säger sportgruppen i en kommentar. Om brodern säger de:

”Mahdi är en spelare som vuxit för varje år i seniorlaget sedan 2021 då han kom tillbaka efter en säsong i Västerås IK. Han visade senaste säsongen att han håller en väldigt hög nivå när han spelar på topp.
Vi ser en fortsatt stor utvecklingspotential i en redan väldigt duktig fotbollsspelare, och vi är glada att den fortsatta utvecklingen kommer att ske i Fagersta Södra även under säsongen 2024.”

%d bloggare gillar detta: