50 år firas med frimärks- och vykortsmässa i Fagersta

Fagersta Frimärks- och vykortsklubb fyllde 50 år 2020, men pandemin satte stopp för allt firande.
Därför anordnar man nu mässan Bergsmansträffen.

– Varför heter den Bergsmansträffen kanske någon undrar. Jo bergsmän har haft och har en betydande roll i utvecklingen av stålindustrin i Fagersta. Då många av våra medlemmar arbetat inom den sektorn så föll sig namnet naturligt. Och det blir på den naturliga platsen för den, Restaurang Bergsmannen förstås, säger ordföranden Hans Lindfors.

Mässan arrangeras på lördag klockan 10-15. Tio handlare finns på plats med massvis av vykort och frimärken till salu. Det blir 23 bord fulla.

Hans Lindfors och Roland Knutsson i frimärks- och vykortsklubben.

– Klubben har ett separat rum, i anslutning till matsalen, fullproppat med material till mycket låga priser. Vi hjälper även till med värdering av frimärken och köper in samlingar. Möjlighet att köpa fika och lunch till mycket förmånliga priser finns också. Julia Tiger med personal finns på plats med sin förnämliga service och goda mat, påpekar Hans Lindfors.

%d bloggare gillar detta: