Stor polisjakt efter att fem rymde från Sundbo i natt

Vid halv ett natten till söndagen gick larmet om en rymning från Sundbo Sis-hem. Flera polispatruller sattes in i jakten och grep fyra av de fem som rymt.

De tvingade genom hot till sig en bilnyckel men stack till fots. Fyra fångades in av polisen efter en tids sökande med hund. En person är fortfarande på fri fot. Rättsläget i dagsläget är rån och främjande av flykt.

Förstärkning beordrades upp från Västerås och polisbilar körde i hög fart med blåljus mot Fagersta. Några sökte igenom Västanfors under en timme medan en annan patrull stoppade och kontrollerade bilar vid Ombenning.

Eftersom jakten fortfarande pågick för fullt sent i natt kunde vakthavande befäl i Uppsala vid fyratiden inte säga något om hur rymningen hade gått till.

%d bloggare gillar detta: