Dagens toppmatch inställd – Västanfors klart för tvåan

Många har sett fram emot dagens hemmamatch mellan serieledande Västanfors och tabellfyran Sköllersta, där Fagerstalaget skulle spela hem de poäng som krävs för uppflyttning till division 2. Men det blir ingen match.

I dag arrangeras VIF-dagen på Fagerliden med en rad ungdomsmatcher, hoppborg, tipspromenad, speed shooting, ansiktsmålning och godisregn.

Dagen skulle avslutas med matchen mellan Västanfors och Sköllersta IF, men på fredagen lämnade gästerna walkover, vilket ger VIF de poäng som behövdes för att få ett ointagligt försprång och därmed avancemang till tvåan nästa säsong. Bra förstås, även om det hade varit ännu roligare om publiken fått se laget spela hem segern. Tre omgångar återstår av säsongen.

Västanfors går upp i division 2. Foto: Jörgen Hjerpe
%d bloggare gillar detta: