Tjejkväll med Ramona Karlsson hos Fagersta MK

På måndag arrangeras en digital tjejkväll hos Fagersta motorklubb där rallyföraren Ramona Karlsson medverkar för att ge inspiration att engagera sig i sporten.

Allt fler tjejer intresserar sig för att bli aktiva inom rallysporten och nu vill man locka fler i Fagerstatrakten genom denna tjejkväll. Hon kommer att berätta om hur det är att vara kvinna i en mansvärld, vikten av att följa sin passion, att hantera press, att bygga självförtroende, samt mental träning och entreprenörsskap.

Ramona Karlsson vann som första svenska kvinnliga förare ett SM-rally tillsammans med sin co-driver Miriam Walfridsson. 2012 blev hon första svenska kvinnliga förare att driva ett eget team i Rally-VM.

Under VM-deltävlingen på Nya Zeeland låg hon på andra plats när bilen fattade eld och de tvingades bryta rallyt. 2013 blev hon första kvinnliga förare att köra en WRC-bil under tävling och utsågs samma år till Årets rallyförare av tidningen Bilsport.

Träffen sker i motorklubbens lokal, men det går också att delta hemifrån om man vill det. Här är länken till anmälan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrEMhzl29q1Jo2mINDR_yP6j3NOYxjLKKwC8jCVM7ZeVZ0Vw/viewform

%d bloggare gillar detta: