Tänk även på oss som drar in pengar till Fagersta kommun!

INSÄNDARE

Vänsterpartiet vill att skolan får ännu mer pengar i Fagersta fast anslagen höjts väldigt mycket under många år nu. Kanske borde de ställa sig frågan varför resultaten ändå uteblir och att också vi som jobbar ihop skattepengarna vill ha något att glädjas över.

Det verkar vara med skolan som med polisen – hur mycket resurser de än får så är det aldrig nog och trots alla tusentals nya poliser klaras inte fler brott upp, det går ju knappt att få tag på dom på telefon. Det gapas bara om mer pengar till en myndighet som inte fungerar som den borde. Skulle ett företag skötas så dåligt så gick det omkull, säger till och med erfarna poliser på fältet.

I skolan har man fått nya tjänster som inte fanns förr och klasserna är mindre, men ändå är resultaten sämre med många som går ut nian utan godkända betyg. Är det inte dags att man börjar leverera nu och funderar på varför Lindgårdsskolan får allt fler sökande trots Vänsterns motarbetande av den i 20 års tid.

Vi som skötte skolan skapligt och jobbar skift i industrin vill också ha något trevligt för våra skattepengar och inte bara en fungerande skola och äldreomsorg, det räcker inte för att stanna kvar i Fagersta och bidra år ut och år in.

Håller med Åsa-märta Sjöström om att en fin stadsmiljö också är värdefull med fontäner som fungerar, parker där man kan slå sig ner på en fin bänk och ta en fika, njuta av planteringarna och få en stunds sinnesro. Det är faktiskt mjuka värden det också när man kommit en bit upp i åren.

60-talist som vill se resultat

Upptäck mer från

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa