Henrik Lundberg utsedd till fansens spelare

Fagersta AIK:s upporterklubb Bruket har hyllat fyra spelare lite extra efter säsongen. De är Anton Sohlin, Daniel Modin, Viktor Johansson och Henrik Lundberg.

Lundberg var den siste i kvartetten att få emotta sitt pris som han tilldelas med motiveringen ”För att han är ett föredöme på och utanför isen som många yngre ser upp till, som alltid spelar tufft men schysst och är en klippa i försvaret.”

Anton Sohlin fick priset som säsongens spelare med motiveringen ”Du har fortsatt att växa under hela säsongen och blivit en spelare som känns som vår egen, du kliver alltid fram när det behövs som mest och bidrar alltid med trygghet i vårat spel.”

Priset som säsongens kämpe gick till Daniel Modin med motiveringen ”För sin tunga försäsong med återhämtning efter skada säsongen innan och för att han alltid ger allt på isen byte efter byte.

Viktor Johansson fick utmärkelsen som säsongens nyförvärv motiverat med följande: ”110 procent i varje byte och en poängskörd som har tagit dig upp till plats nummer 5 som poängplockare i klubbens historia.”

%d bloggare gillar detta: