Besvikna på matutbudet på Mors dag i Fagersta

INSÄNDARE

Fagerstas matutbud under söndagen på Mors dag var allt annat än bra. Vi fick för oss att bjuda ut mor på god mat under eftermiddagen, men det blev en stor besvikelse.

Först tänkte vi prova den nya uteserveringen på Vallonen, glad ihågen traskade vi dit med höga förväntningar, men icke sa nicke där var det stängt. Ingen tanke på att några mödrar skulle få bli bjudna på lite enklare tilltugg.

Vi kollade därefter med Dickens, dom skulle ju ha morsdagarrangemang, men där var sista sittningen 13:45 så där blev det tji.
Men Hamnkrogen då? Det är väl ett säkert ställe en sådan här dag, men inte där heller var det öppet. Så ville man ha annan mat än pizza och hamburgare i Fagersta så var inte utbudet så värst lockande en morsdagsöndag.

Det enda vi kunde hitta var endast järnvägskrogen och dom har i och för sig väldigt god mat, men då hade vi tröttnat på allt letande av restauranger, så det fick bli en glass på Eskilns camping, dom hade i alla fall öppet.

Hungriga Fagerstabor

%d bloggare gillar detta: