Är stolt för de sju åren som jag jobbade på SIS ungdomshem

INSÄNDARE

Läser dagligen i media om rymningar, med mera, från olika SIS-institutioner. Redan 2008 flaggade jag för detta. Att sparka generaldirektörer och gå upp i stabsläge till höger och vänster kommer inte lösa problemet!

Tiden under min tid på SIS var de absolut bästa åren i mitt liv. Att FN:s barnkonvention ska reglera hur det svenska regelsystemet skall verka är ett stort skämt. Jag tycker att alla som jobbar kvar inom SIS förtjänar en stor klapp på axeln.

”Människan” vet för lite och samtidigt skall vi värna om vår tystnadsplikt. Trots att jag fått avföring kastat i ansiktet, brottats så svetten sprutat, sett folk tagit sina liv och fått tillbaka klienter som saknat mig, så kommer jag alltid vara stolt för de sju åren jag ”gav” SIS. Sedan kan debatterande skribenter dra ihop käften och hålla tyst. Ni som är kvar, ni är grymma!

Peter Johansson

%d bloggare gillar detta: