Ytterligare två viktiga spelare klara för FAIK

Fagersta AIK värvar forwarden Ville Strandin från Arboga. Dessutom är Nik Unuk klar för sin femte säsong i Fagersta AIK.

21-årige Ville Strandin skrev på söndagen på för kommande säsong. En spelskicklig forward med ett riktigt vasst skott. FAIK försökte få honom redan förra säsongen, men han hamnade då i Arboga efter att ha skolats i Timrå under många år.

”Det ska bli grymt roligt att spela för FAIK nästa säsong då det känns som dom hade något bra på gång förra året, där jag hoppas att jag kommer kunna bidra och fortsätta på det spåret dom är inne på kommande säsong”, säger han till hemsidan.

Förra säsongen gjorde Nik Unuk starkt ifrån sig och slutade på fjärde plats i den interna ligan med 33 poäng på 27 matcher.

”Det känns riktigt bra att Nik väljer att fortsätta i Faiken. Nik är en ledande spelare och visar vägen med sin uppoffrande spelstil. Vi kommer garanterat få se en hel del mål och assist från #8 i vinter”, kommenterar ledningen kontraktet.

”Är så glad att spela en säsong till i FAIK. Jag ser verkligen fram emot kommande säsong och tror vi kan fortsätta med förra årets framgång och ta oss ännu längre. Fagersta, vi ses snart!” hälsar Nik Unuk via hemsidan.

%d bloggare gillar detta: