Skadegörelse vid Treklövern i Norberg

När barn och personal kom till förskolan Treklövern i centrala Norberg på måndagen möttes de av en tråkig syn. Utemiljön hade utsatts för olika former av skadegörelse.

”Under senaste året har det jobbats hårt med att skapa spännande och utvecklande miljöer på förskolans gård. Någon gång under helgen har någon, eller några, roat sig med att ha sönder alla tavlor där barnen har möjlighet att rita under sin utevistelse. Balansbanan av stubbar har kastats runt. Hyllan för barnens utelek har brutits loss och använts som tillhygge för att slå in en ruta till det rum där barnen sover. Så oerhört ledsamt”, skriver Norbergs kommun på sin Facebooksida.

Händelsen är polisanmäld och om någon har sett något eller har andra upplysningar om det som inträffat ombeds de att vända sig till polisen på telefon 114 14.

%d bloggare gillar detta: