Poängkungen förlänger med FAIK

Med hela 55 poäng på 27 matcher var han en av lagets viktigaste spelare senaste säsongen. Nu är det klart att Viktor Johansson spelar i Fagersta AIK även kommande vinter.

”Grymt roligt att vi får behålla en av ligans skickligaste forwards. Viktor har en otrolig vinnarskalle och är tuff att möta i alla delar av planen. Ska bli kul att följa Viktors resa kommande säsong”, kommenterar FAIK-ledningen hans påskrift.

”Vi är såklart enormt glada att Viktor fortsätter lira hos oss, trots flertalet anbud från diverse klubbar i HockeyTvåan och några lag i HockeyEttan. Viktor trivs här och ser chansen till utveckling som störst hos oss”.

”Jag tyckte förra säsongen var riktigt rolig och är nöjd med min och lagets prestation. Det ska bli otroligt kul att få spela för Fagersta ett år till och jag tror att vi kan gå längre nästa år! Vi ses i höst”, hälsar Viktor Johansson.

%d bloggare gillar detta: