Bra mixat program gav lyckad start på Våryran

Med ett utbud av allt från information och gissningstävlingar, till karuseller och scenuppträdanden, blev fredagen mycket lyckad i årets Våryra.

Fagerstaborna gav sig ut i centrum för att kolla in utbudet från knallarna, de yngre för att åka karusell, medan de äldre tog chansen att lyssna på vad kommunen och storföretagen har att erbjuda. Vid teknikcollege kunde besökarna testa på att ratta en liten robot, vilket var väldigt populärt.

Mot kvällen var det uppträdandena som lockade och det var fullsmockat i Vilhelminaparken både när Grannen Måns och Tone Sekelius uppträdde. Även Panetoz drog en stor publik som sjöng med i de välkända låtarna. I dag fortsätter Våryran med bland annat fler uppträdanden och cruising.

Här är några bilder från fredagen:

%d bloggare gillar detta: