Nya tag för att få ordning på Västanfors IP:s is

Expertis på hur man gör konstfrusen is samlades härom dagen på Västanfors IP för att komma tillrätta med de problem som förstörde den allsvenska säsongen för bandylaget.

Arbetet med att byta den gamla kylanläggningen från 1973 skulle ha varit klart den 20 oktober 2021, men är det fortfarande inte, Därför blir det den tredje sommaren i rad som det kommer att utföras markarbeten på Västanfors IP.

Representanter för NVK och entreprenörer som installerat den nya kylanläggningen och pisten på Västanfors IP träffades för att få klart för sig vad som måste åtgärdas så att inte iseländet fortsätter ännu en vinter.

Den markduk som spruckit sönder och gör att slangen för kylmedel ligger öppet ska ersättas. Och de kylslingor som läcker ammoniakvatten måste åtgärdas.

%d bloggare gillar detta: