Rallysegrar för både Carlbergs och Wikströms

Det blev två topplaceringar för Fagersta MK i helgens rallytävlingar. Tommy och Mikaela Wikström vann Vilda Rydracet och Hugo och Stefan Carlberg segrade i Björn Waldegårds minne.

Vilda Rydracet gjorde comeback efter tio års uppehåll. Tävlingen ingår i Bilsport Rallycup, Historiska Riksmästerskapet, 1300-rallycup och Rallyklassikerna. Totalt var 147 ekipage anmälda till tävlingen som avgjordes på sex specialsträckor på 37,8 kilometer. Paret Wikström körde bra under hela dagen och vann klassen med 13,9 sekunder före tvåan.

MK Rimo arrangerade Björn Waldegårds minne på lördagen över 23 kilometer fördelat på fem sträckor. Hugo Carlberg med kartläsare Stefan Carlberg körde i ungdomsklassen som hade lockat sju ekipage till start. De dominerade stort och vann klassen med 1 min och 10 sekunder och blev totalt även andra snabbaste standardbil i tävlingen.

%d bloggare gillar detta: