Lifetime Cruisers laddar för den tionde vårcruisingen i Fagersta

Nästa lördag arrangerar bilklubben Lifetime Cruisers Fagersta vårcruising i samband med Våryran. Det är tioårsjubileum för deras arrangemang och nu hoppas man på bra väder och mycket folk på Fagerliden och i centrum.

– Lifetime Cruisers är den lilla familjära klubben som gillar nostalgi, rock’n’roll och veteranbilskulturen. Lifetime Cruisers har funnits i Fagersta sedan 2010 och vi besöker årligen flertalet cruisingar, bilutställning, veteranmarknader och andra nostalgievenemang runt om i Sverige, berättar ordföranden Ulrika Skoglund.

Den 20 maj från klockan 15 är alla välkomna att besöka Fagerliden. Där erbjuder Lifetime Cruisers att beskåda fina bilar, servering, barnaktiviteter, tatuering, samt vid uppehållsväder ett liveband. Cruisingkortegen avgår från Fagerliden klockan 18 och efter det kan Våryrebesökarna njuta av V8-muller på stan.

Läs mer om klubben på Hemma Hos LifetimeCruisers på Facebook.

%d bloggare gillar detta: