Engagera dig i dessa svåra tider!

INSÄNDARE

Vi är på väg in i en tid där alla får det svårare. Stigande räntor, höga elkostnader, rusande inflation. Orden ligger beskt på tungan. Det gäller nu att ta strid för det som är viktigast.

Alla måste göra nedskärningar och spara på sina medel, men också se till att bevara det som är viktigast. Det finns nu ett uppdrag att beskära trädet..
Nu är tiden för dig som vill engagera dig politiskt att stiga fram. Det är nu vi politiker kommer att vara tvungna att göra tuffa prioriteringar för att klara de kommande åren. Nu kan du påverka. Det är tuffa beslut men nödvändiga beslut som måste tas. Din röst behövs.

Stig in i värmen. Vi behöver engagerade, duktiga, intelligenta människor nu framöver. Inte bara vi i Centerpartiet, utan ni behövs i alla partier. Båten guppar för tillfället lugnt i vågorna men stormen är på väg.
Det är lätt att sitta hemma i TV-soffan eller i datorstolen och se ut över vad som händer, drabbas av frustration och ilska över allt som lovas. Där har vi varit en gång, men har tagit steget in i den politiska verkligheten. Det ger ett annat perspektiv. Det skapar värde och berikar ens liv.

Situationen är osäker, inte sedan 2008 har den ekonomiska situationen varit svårare. Vi har en åldrande befolkning, kompetensbrist i verksamheterna, säkerhetshot i världen. Det finns många problem att ta tag i och att lösa. Vissa problem kan ta decennier att komma tillrätta med, men varje steg vi tar åt rätt håll ger oss styrka.
Alla behövs. Du kan bidra. Din åsikt är värdefull. Stig in i värmen.

Sebastian Frännfors, Yousef Hussin, Centern Fagersta

%d bloggare gillar detta: