Ljusstarkt med Cars In The Dark på Våryran

En billjus-tävling kommer att arrangeras i skymningen på fredagskvällen under årets Våryra. Det gäller att ljussätta sitt fordon på ett extraordinärt sätt. Fina priser utlovas till de bästa.

– Billjustävlingar görs inte så ofta i Sverige, så nu sätter vi Fagersta på kartan. Alla typer av fordon är välkomna. Ingen avgift, lägg pengarna på ljus istället. Bästa ansträngning, Bästa EPA, Bästa Tesla-ish, Peoples choice, Nice try, kanske ett skäms-pris, säger initiativtagaren Samuel Hyving.

– Tanken är inte att den med mest pengar ska vinna, utan det ska vara rimligt för alla. Mammas jugransbelysning och ett par solcellslampor från trädgården kan bli lika bra som något annat. Det finns inte obegränsat med platser, om det blir för många anmälda fordon så blir det någon form av urval.

%d bloggare gillar detta: