Karl Hedin utsedd till årets entreprenör på näringslivsgalan

Karl Hedin utsågs till årets entreprenör vid Fagerstas första näringslivsgala som arrangerades på Brukshotellet på onsdagskvällen.

”För ett livslångt företagande där utmaningar omvänts till möjligheter gör att årets entreprenör visar ett stort kunnande för sin bransch, sinne för affärsutveckling och ett gott och föredömligt ledarskap. Med en urstarkt tillväxt så är årets entreprenör en god och respekterad förebild för näringslivet såväl lokalt som nationellt”, säger juryn i motiveringen.

Det var en glad och tacksam Karl Hedin, 73 år, som fick ta emot det prestigefyllda priset. Han är den tredje generationen som driver det familjeföretag som startades i Västanfors i början av förra seklet och vars bygghandel nu finns över hela landet. Han är också en av landets största privata skogsägare.

%d bloggare gillar detta: