Här är övriga pristagare vid företagsgalan

Julia Tiger utsågs till årets nystartare. Här är juryns motivering:

”Julia Tiger – TJ Foods AB tog sig snabbt fram på marknaden och levererade. Trots tuff bransch och tuffa tider har årets nystartade företag kämpat och slagit sig ett namn på orten. Med stort fokus på kvalité och service så spår vi en lång och fortsatt ljus framtid tillmötes.”

Tomas Gustavsson fick årets hållbara pris, med motiveringen:

”Priset går till ett företag som med sin globala försäljning och inställning stöttar navet i klimatet. För sitt engagemang för att stötta biologisk viktiga och hotade livsmiljöer världen över för att motverka klimatkrisen. Genom ett tydligt uppsatt mål så ju högre tillväxt desto större återväxt genom återplantering av skog i Borneo, Brasilien, Kenya och Ecuador.

Lars Östlin, Airmove AB, utsågs till årets marknadsförare. Här är motiveringen:

”För att ha fått ut sin produkt på marknadens hårda konkurrens såväl nationellt som internationellt. Idag finner man produkter på många kedjors butikshyllor som ser värdet i kvalitén som produceras i Fagersta. Detta är troligtvis bara startskottet för en global rörelse. I kombination med personlig rådgivning och bra produkter så har företaget gjort sig till ett namn.”

%d bloggare gillar detta: