Landshövdingen besökte Fagersta

Västmanlands nya landshövding Johan Sterte besöker länets alls kommuner för att bekanta sig närmare med förutsättningarna för utveckling, samt för att komma i kontakt med personer och nätverk. På onsdagen gick turen till Fagersta.

Besöket i Fagersta inleddes i kommunhuset där kommunledningen berättade om Fagersta. Därefter följde besök på stadens flaggskepp Seco Tools där företagsledningen beskrev produktionsprocessen och visade runt i fabriken.

Efter det besöktes Punkt Design som översätter text till punktskrift. I Sverige finns endast två företag inom denna bransch. Punkt Design producerar material till bland annat myndigheten för tillgängliga medier, specialpedagogiska myndigheten, Synskadades riksförbundet, andra myndigheter, kommuner, banker, muséer, flygbolag, med mera.

%d bloggare gillar detta: