Mathias Morén fortsätter som huvudtränare för FAIK

Det är nu klart att Mathias Morén förlänger sitt kontrakt med Fagersta AIK, efter den framgångsrika säsongen då laget gick till play off till hockeyettan.

”Morén kom tillbaka till FAIKEN förra säsongen och höjde nivån på allt. Ett vältränat lag ställdes på isen och visade att spelsystemet fungerade. Vi är såklart glada att vi förlängt kontraktet och ser fram emot vad ledarteamet kan åstadkomma med Morén vid rodret”, skriver klubben på hemsidan.

”Föregående säsong var mycket bra och rolig på många sätt. Jag har trivts väldigt bra och det har funkat bra med pendlingen. Killarna gjorde ett kanonjobb liksom ledarteamet och föreningen. Det känns väldigt motiverande och inspirerande att fortsätta resan vi börjat på. Jag hoppas killarna, ledarteamet och klubben är lika motiverade som jag att nästa steg”, hälsar Mathias Morén.

%d bloggare gillar detta: