Våryrans arrangörer är värda beröm!

INSÄNDARE

Jag tänker att det kan vara på sin plats att ge beröm till de som har hand om Våryran och att få fram artister. Speciellt efter den massiva kritik som de fick efter att ha avbokat Sofie & dom där.

Vad man än tycker om det och om det var rätt eller fel beslut tycker jag att de har gjort ett väldigt bra jobb med att få fram nya artister. Jag tycker det ser väldigt bra ut för lilla Fagersta att få dit så många bra och kända artister.

Jag bor inte längre i Fagersta men kommer att vara där under de här dagarna. Nu tycker jag vi hjälps åt att göra helgen till en toppenhelg och att göra bra reklam för stan. Jag hoppas på bra väder och mycket folk. Det ska bli kul att besöka Fagersta.

Bra jobbat. Ta hand om er.

Jan Brikell

%d bloggare gillar detta: