Per-Ols föll med ett mål i avgörande efter jämn kamp

Det blir inget avancemang för Per-Ols till division 1 efter knapp förlust mot Surahammar i den tredje och avgörande play offmatchen inför 850 åskådare i Fagerstahallen på fredagskvällen. Matchen slutade 3-4 (0-0, 1-4, 2-0).

Surahammar tog ledningen efter sju minuter in i den andra perioden och ökade på till 2-0 ett par minuter senare. När halva matchen var spelad reducerade Daniel Snickars, men gästerna gick upp i ledning med 3-1 och 4-1 innan perioden var slut.

Sista perioden blev dramatisk där Per-Ols satte hård press och med två minuter kvar reducerade Linus Persson och samme man sköt även in 3-4 med bara en minut kvar. Men Surahammar lyckades hålla emot och kunde lämna som segrare.

Matchbilder kommer senare i kväll.

%d bloggare gillar detta: