Polishelikopter sökte efter bilist som voltat i Fagersta

Den bilförare som körde av Ängelsbergsvägen på onsdagskvällen lyckades ta sig ur fordonet och försvann från platsen. Polisen satte in helikopter i jakten på personen.

Det var vid sextiden på kvällen som SOS larmades om att en bil låg på taket i diket cirka 500 meter från bebyggelsen i Västanfors. När räddningstjänsten anlände fanns det ingen kvar i det kvaddade fordonet och eftersökning i närområdet gav inget resultat.

Eftersom det fanns risk för att föraren irrade runt skadad i skogsområdet, eller ville hålla sig undan, begärde polisens ledningscentral i Uppsala assistans av helikopter som sökte av området mellan Uggelbo och Ombenning.

Sent på kvällen hittades mannen i sin bostad flera kilometer från olycksplatsen. Han hade haft tur och klarat sig utan fysiska skador. Polisen har hört mannen som inte misstänks för något brott i samband med olyckan.

%d bloggare gillar detta: