Pettson och Findus gästar Våryran

Gubben Pettson och katten Findus kommer till Våryran. De utlovar en föreställning med mycket tokerier och överraskningar och givetvis allsång med både barn och vuxna.

”Det är en verklig familjeföreställning, och det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade karaktärer. När Sven Hedman kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer”, meddelar Våryrans arrangörer.

Under sina 25 år med Pettson har Sven Hedman gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk ett perfekt komplement som en fartfylld och sprallig Findus. Sjung med Pettson och Findus kommer att ges på Vilhelminaparkens scen lördagen den 20 maj klockan 14.

%d bloggare gillar detta: