Talangvinnaren ger magisk upplevelse på Våryran

Magikern Pontus Lindman kommer till Våryran. Han är en prisad professionell magiker med hela världen som arbetsfält och underhåller på scener med tusentals människor i publiken.

– Pontus Lindman vann årets Talang i TV4 och hans enormt skickliga fingerfärdighet och paketering av sina magiska trick gör att han är en artist i världsklass. Trots tight schema, nya spännande projekt och turné till hösten så är vi så glada att kunna presentera honom till Våryran och en show, live på Vilhelminaparkens scen på lördagen, säger Tobias Back i arrangörsstaben.

2019 uppträdde Pontus Lindman i British got talent med ”världens farligaste korttrick” vilket resulterade i en chockad Simon Cowell och ”four yeses” med hundratals miljoner visningar på youtube som följd.

%d bloggare gillar detta: