Det blir avgörande match efter förlust för Per-Ols i returmötet

Efter en hård kamp förlorade Per-Ols söndagens play offmatch mot Surahammar med 4-8 (1-3, 2-2, 1-3). Det innebär att lagen möts i Fagersta på fredag för avgörande om vilket av lagen som går upp i division 1.

Surahammar gick ut hårt och ledde med 2-0 efter knappt tio minuter. Oscar Abrahamsson reducerade men innan första perioden var slut hade hemmalaget gått upp till ledning med 3-1.

Knappt två minuter in i den andra satte Oscar Abrahamsson sitt andra mål men Surahammar ökade på till 4-2. Efter 14 minuters spel jublade den ditresta Fagerstapubliken när Daniel Snickare sköt in 3-4. Glädjen varade dock bara en minut då hemmalaget gick fram till 5-3.

I den sista ökade de på till 6-3, men Per-Ols satte hård press och med fem minuter kvar reducerade Noa Kempe. Men närmare kom man inte. I slutminuterna gjorde Surahammar ytterligare två mål och vann med 8-4.

%d bloggare gillar detta: