850 i Fagerstahallen och caféet stängt

INSÄNDARE

Hur många år har Fagerstas politiker diskuterat hur man ska kunna erbjuda den service som är självklar i en stor idrottshall, utan att komma fram till en lösning?

Under minst 30 år var det givet att man kunde köpa sig en hamburgare med pommes, eller en god smörgås och kaffe när det var seriespel i hallen. Men när Fagerstas mest publikdragande idrottslag spelar kval inför 850 personer då håller man stängt.

Nu vet jag inte om kommun kommit fram till någon lösning men ett tips är annars att låta arbetsmarknadsenheten sköta fiket på samma sätt som man bemannar andra områden typ Fritidsbanken med folk som saknar arbete.

Men att hålla stängt när det kommer hundratals hitresta för att se en match ger Fagersta dålig reklam. Jag och mitt sällskap var inte de enda som förlorade en del av tjusningen med kvällen med att behöva sitta hungriga när vi sett fram emot att köpa varsin stor hamburgare innan matchen.

Besvikna innebandyfans

%d bloggare gillar detta: