Per-Ols en seger från division 1 efter storstilad uppvisning

Efter en rakt igenom spännande uppgörelse i Fagerstahallen på fredagskvällen inför en förväntansfull publik på fullsatta läktare är Per-Ols nu bara en seger från uppflyttning till division 1.

Foto: Jörgen Hjerpe

Per-Ols gick ut starkt och ledde med 2-0 redan efter drygt tre minuter, båda målen gjorda av Wilmer Parkatti. Efter reducering ökade Noa Kempe på till 3-1 och Emil Reijonen till 4-1 då endast 6.30 av matchen spelats.

Efter 5-1 av Parkatti fick gästerna in ett reduceringsmål, men målkungen från Skinnskatteberg var åter framme och gav Per-Ols ledningen med 6-2. Innan avblåsningen för första vilan hann Surahammar med ett till reduceringsmål.

Gästerna fick in 4-6 ett par minuter in i andra perioden och efter att Skinnskattebergs andre målspottare Emil Reijonen ökat på Per-Ols ledning gick de upp till 6-7, vilket visade att det definitivt inte var avgjort inför sista perioden.

Och efter knappt fyra minuter lyckades Surahammar kvittera. Det varade dock bara drygt en minut då Reijonen sköt in 8-7 och några minuter senare även 9-7. Oscar Abrahamsson gjorde Per-Ols tionde mål, innan gästerna avslutade kvällens målskytte.

Foto: Jörgen Hjerpe

%d bloggare gillar detta: