Är tiden förbi med mysig majbrasa i Västanfors?

INSÄNDARE

Hej gott folk i Fagersta! Förlåt min okunnighet men angående majbrasa i Västanfors så undrar jag varför det inte ser hoppfullt ut? Vem är det som sköter det nuförtiden efter pandemin? Har för mig att Högby alpina höll i det förut.

Säg till om jag har fel och är ute och cyklar. Hur som helst så eftersom tippning uppenbarligen är förbjuden där och folk har varit lydiga och inte tippat nåt skräp undrar jag hur man ska få till en brasa? Eller är det som allt annat att den tiden är förbi?

Är det fler än jag som vill ha en mysig majbrasa? Vet att det förekom brasa vid Folkets hus förra året och det är ju bra. Men undrar om Västanfors helt har tappat allt av sin charm med brasor, musik, våryra med öltält och stånd och barn som säljer bröd, bullar och så vidare. Tråkigt i så fall, men har nån info om brasa i Västanfors så tar jag gärna emot informationen.

Undrande Västanforsbo

%d bloggare gillar detta: