Kvällens kvalrysare i Fagersta kan ge lapp på luckan

Det var fullsatt vid långfredagens avgörande slutspelsmatch i Fagerstahallen mellan Per-Ols och Örebro och i kväll är det upplagt för så stort publiktryck att alla inte kan släppas in.

I kväll inleds det slutliga avgörandet om det blir Per-Ols eller Surahammar som ska få ta steget upp till division 1. Det gäller bäst av tre matcher. Om det står 1-1 efter söndagens returmöte i Mälarenergi arena blir det en tredje match i Fagersta nästa fredag.

Fagerstahallen får ta in 850 åskådare och innebandyintresset är på topp i Fagersta efter Per-Ols framgångar. Eftersom flera av spelarna kommer från Norberg och Skinnskatteberg lockar man publik även därifrån.

– Det är just det här vi kämpat för hela säsongen, att få spela de sista avgörande matcherna för ett avancemang till division 1. Sista träningen på torsdagen var riktigt bra och vi har samtliga spelare pigga, rappa och tillgängliga. Nu hoppas vi kunna bjuda ett fullsatt Fagerstahallen på en bra innebandymatch och även vinna den första matchen, säger tränaren Pasi Leinonen.

%d bloggare gillar detta: