Grannen Måns och Kul på hjul till Våryran

Ett paket populära youtubers och influensers med Grannen Måns och Kul på Hjul ska underhålla på Våryran i Fagersta i maj.

”Grannen Måns är artisten som tagit barnmusiken med storm på bara två år. I dagsläget finns det nog inte en enda person under 15 år som inte vet vem Grannen Måns är. Hans musik kännetecknas av glada och roliga texter och melodier där flera av låtarna också har ett pedagogiskt och värderingsbyggande innehåll. Hits som Godislåten, rulla i limousin finns på diverse spellistor eller hiten Sommarlov som även spelas vid skolavslutningar. Grannen Måns är inte bara artist utan också influenser på youtube”, meddelar Våryrans arrangörer.

Grannen Måns kommer att träffa fans och under vistelsen i Fagersta ska ett avsnitt i hans youtube-kanal spelas in.

Youtubern Adam Myllylä med Kul på Hjul återkommer till Våryran. Förra året genomfördes EPA-utställning och tävlingar kopplat till bilburna unga. Hans youtube-kanal lockar flera miljoner visningar och har över 100 000 prenumeranter.

%d bloggare gillar detta: