Äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje imponerad av Västmanland

– Besöket i Västmanland och Västerås har varit väldigt intressant och lärorikt, och att se den positiva utvecklingen i regionen gör besöket bara ännu bättre. Det kommer vara intressant och spännande att följa Region Västmanlands pågående arbete med seniorhälsovårdsprogrammet, ett bra och viktigt arbete.

Det sa Anna Tenje, äldre- och socialförsäkringsminister, efter tisdagens besök i Västerås då hon besökte både verksamheter inom Region Västmanland och ett företag från civilsamhället.

Under dagen besöktes geriatriska mottagningen, vuxenpsykiatriska äldremottagningen och Veterankraft Västerås. Ministern fick även ta del av en presentation om arbetet med att ta fram ett seniorhälsovårdsprogram.

– Det finns många goda exempel på verksamheter och företag att visa upp från regionen och hela Västmanland. Vi är glada över att få ha visat upp några av dessa för Sveriges äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje, säger Mikael Andersson Elfgren, regionstyrelsens ordförande.

%d bloggare gillar detta: