Så jobbade sig Per-Ols fram till seger och fortsatt kval till ettan

Det såg riktigt mörkt ut då Per-Ols låg under med fyra mål och den rekordstora publike var nedslagen i skoskaften efter bara en kvart av innebandyfesten på långfredagskvällen. Men de 850 åskådarna skulle väckas och få uppleva en nervkittlande kamp in i det sista.

När Wilmer Parkatti spräckte nollan och med 2-4 av Linus Persson och 3-4 av Julius Wallin var det match igen. Örebro hann gå upp till 6-3 innan Wilmer Parkatti åter var framme och reducerade. Efter ett Örebromål några sekunder före andra pausvilan såg det dock mörkt ut för hemmalaget.

Efter en missad straff satte Emil Reijonen 5-7 och Daniel Snickars 6-7. Och när Linus Persson kvitterade med bara fem sekunder kvar steg jublet i hallen. Och när Joakim Rauhala sköt in segermålet 3.50 stod glädjen högt i tak i Fagerstahallen.

Foto: Jörgen Hjerpe

%d bloggare gillar detta: