I år väntar ingen långtråkig långfredag i Fagersta

Förr var Långfredagen en dag då inget roligt fick arrangeras. Radion spelade sorgemusik och alla nöjesställen och sportarenor höll stängt. Men i år ska Folkets hus och Fagerstahallen gunga till musik respektive innebandy denna dag.

Det hela drar igång vid tvåtiden på eftermiddagen med att Apollo Creed spelar i biosalongen där arrangemanget Hela Folkets hus gungar pågår i sex timmar till förmån för barnen i Ukraina. Efter dem följer Spinord & Peppran, Boomers Blues Band, Minor, Taste of Rory, Änglar, krigare, banditer, samt Afterski Midnight. Som avslutning blir det Ung scen.

Klockan sju på kvällen är det dags för den tredje och avgörande slutspelsmatchen i kvalet till division 1 i innebandy, då Per-Ols tar emot Örebro i Fagerstahallen. Även här hoppas man på att en stor publik kommer.

– Vi har en bra känsla och ser fram emot den avgörande matchen på fredag. Örebro har ett riktigt bra lag och har höjt sig sedan våra möten i serien. Men vi ser en viss fördel av hemmaplan samt det fantastiska publikstödet vi normalt har.
Nu hoppas vi även att publiken visar sitt stöd kommande fredagskväll i Fagerstahallen, säger Per-Ols tränare Pasi Leinonen.

%d bloggare gillar detta: