Tre från Söderbärke nominerade inför företagsgalan

Lars Petter Nilsson, P-form AB, är nominerad till årets företagare, TopCell till årets prestation och Erik Johansson till priset som årets idrottsledare, inför företagsgalan i Smedjebacken. Alla tre är verksamma i Söderbärke.

Nomineringen är nu klar inför den stora företagsgalan som äger rum den 6 maj i Barken Arena och leda av Thomas Björnhager. Dessa är med och tävlar om priserna:

Årets idrottsledare:

 • Marie Hedman – Smedjebackens Ryttarsällskap
 • Patrik Nygårds – NSK Alpin
 • Erik Johansson – Söderbärke GOIF

Årets Prestation:

 • KasiTech AB
 • KasiTech tillverkar en egenutvecklad produkt som konverterar bensin- och dieselbilar till elhybrider. Den lovande tekniken har fått EU att investera upp till 80 miljoner i bolaget, som nu växer och anställer snabbt.
 • TopCell AB
 • TopCell i Söderbärke utvecklar och tillverkar miljöanpassade isoleringsprodukter för byggbranschen genom att förädla råvara från skogsindustrin. Företaget växer snabbt och bygger ut sina lokaler.
 • Br Bergströms Kläder AB
 • Bergströms Kläder har verkat i Smedjebacken i över 90 år och fortsätter hela tiden utvecklas. Under Coronapandemin använde man ett flertal fiffiga metoder för se till att deras kunder kunde fortsätta handla säkert och som ledde till att man fortsatt står starka.

Årets Tjänsteföretag:

 • JS Human Invest AB
 • Ledarskapskonsulten Jenny Stridsman med bas i Smedjebacken erbjuder processtöd och utbildning inom ledarskaps- och organisationsutveckling och stödjer både små och stora bolag från det privata näringslivet, kommuner, region och statliga organisationer.
 • Claesons Cykel AB
 • Claesons Cykel i Smedjebacken är en av Sveriges ledande cykelbutiker och har kunder från hela landet. De senaste åren har man satsat stort på elcyklar.
 • Hagge Golf & Fritid AB
 • Verksamheten på Hagge golfbana är känd i hela landet för sin höga kvalité och sina natursköna banor. Under 2022 utsågs man till Årets golfklubb i Sverige och invigde dessutom sin nybyggda golfstudio.

Årets Företagare:

 • Swix AB – Martin Jäger
 • Swix AB från Smedjebacken har haft en raketartad utveckling sedan starten för 8 år sedan. Företaget som initialt verkade inom bygg och industrisektorn expanderar ständigt till nya branscher och växer kontinuerligt i personalstyrka.
 • Båtshopen AB – Per Melin
 • Båtshopen har sedan starten 1996 sålt och servat båtar till kunder från när och fjärran från butiken ett stenkast från Smedjebackens hamn. Med ett stort kunnande och en kärlek till det marina livet är man en självklar del av hamnen i Smedjebacken.
 • P-form AB – Lars Petter Nilsson
 • P-form tillverkar gjutformar och tillbehör för byggbranschen från sin verkstad i Söderbärke. Under fjolåret ökade man sin omsättning med imponerande 37,6%.

Årets Eldsjäl:

 • Vinnaren avslöjas under prisutdelningen utan nominerade

 

%d bloggare gillar detta: