Per-Ols damer avancerar till division 2 utan kval

Säsongen 21/22 gjorde Per-Ols damer en nystart och det har gått så bra att de kom på andra plats i division 3 i år. Det gör att laget nu flyttas upp i tvåan.

Serien startade illa i höstas med en storförlust mot Sala Silverstaden som sedan blev seriesegrare. Efter jul möttes lagen igen och då hade Per-Ols utvecklats så pass bra att de vann och blev enda laget i serien som slagit Sala under säsongen.

I januari pratade man inom laget att om de skulle bli tvåa i tabellen fanns chansen för kval till division 2. Man kämpade till sig 5 raka segrar. Nu blev det inte något kvalspel men Per-Ols har turen att ändå flyttas upp till hösten.

”Damlaget har utvecklats något enormt sedan nystarten. Säsongen började lite trevande med osäkerhet kring tränare. Vi bestämde ändå att vi skulle köra fullt ut. Vårt lag har fyllts på under säsongen med några yngre spelare från de egna leden men också spelare som kommit tillbaka efter barnafödande men stommen har varit den samma som förra säsongen. Detta betyder att vårt slit har lönat sig och vi kommer slita på en hel del till under försäsongen för att vara starkare än någonsin för att anta utmaningen att spela i division 2!”, skriver Per-Ols på hemsidan.

%d bloggare gillar detta: