Platt fall för Per-Ols i första kvalmatchen

Det blev helt oväntat förlust för Per-Ols i den första kvalmatchen till division 1 på fredagkvällen inför hela 683 åskådare. Orsaken var den självklara – stora brister i avslutningarna medan Örebro tog tillvara sina chanser. Matchen slutade 2-6 (0-0, 0-3, 2-3)

Publiksiffran visar vilket stort intresse det är för innebandyn i Fagersta, men det blev en besvikelsens kväll för åskådarna. Efter en mållös första period gick Örebro upp i ledning med 3-0 i den andra och först efter ännu ett ledningsmål kunde Per-Ols få in sitt första genom Wilmer Parkatti.

Efter att gästerna ökat på till 5-1 reducerade Emil Reijonen, men med bara fyra minuter kvar var hoppet ute och Örebro satte spiken i kistan drygt en minut senare.

Fagerstalaget gjorde ingen dålig insats men brast för det mesta totalt framför målet när det verkligen gällde. Nu väntar en tuff retur i Örebro på söndag som Per-Ols måste vinna för att inte vara ute ur leken.

Foto: Jörgen Hjerpe

%d bloggare gillar detta: