Panetoz klara för Våryran

Panetoz blir dragplåster vid årets Våryra i Fagersta. Bandet är ett av de mest efterfrågade i den undersökning arrangörerna gjort.

”Panetoz ställer på huvudet alla fördomar du haft om hur hiphop ska låta och hur man ska bete sig som förortskid från söder om Stockholm, världen. Ett sammansvetsat gäng som drivs av vänskap, glädjen i musiken och viljan att göra skillnad. Panetoz är folkfest”, påpekar bandet.

Panetoz sound är förankrat i gruppens rötter och mycket inspiration kommer från afrikansk highlife – men att sjunga på svenska anser de är en självklarhet. Levande, organiska beats blandas med klockrena melodier och så ovanpå allt en stor dos glädje.

De har haft hits med Dansa Pausa (6 x platina), Efter Solsken (2 x platina), Håll Om Mig Hårt (platina), Vissla Med Mig (platina). Gruppen grammisnominerades 2013 för Årets Låt med Dansa Pausa som också var årets mest spelade låt i P3 under 2012.

”Den välkända gruppen kommer bjuda på ett energiskt gung som inte kommer låta någon stå stilla när gruppen drar igång. Panetoz deltog i Melodifestivalen 2023 med låten ”On my way” som har närmare 3 miljoner streams på Spotify. En hit som satt sig på mångas hjärnor och framför allt hjärtan”, säger Våryrans arrangörer.

Panetoz kommer spela fredagen den 19 maj, klockan 20.

%d bloggare gillar detta: