Fagersta Södra nära poäng mot Avesta i kylan

Träningsspelandet pågår för fullt trots att det är mer vinter än vår nu i slutet av mars. På tisdagskvällen åkte Fagersta Södra över dalagränsen för att möta Avesta AIK.

Wilhelm Klasén var nära att ge Södra ledningen i den 26:e minuten men bollen gick strax utanför stolpen. Istället blev det hemmalaget som tog ledningen en minut senare. Södra pressade på och hade flera lägen innan pausvilan.

Tio minuter in i andra halvlek kvitterade Adam Abdulghani på en retur från Klasén och efter det hade Serge Hermann en fin nick som målvakten lyckades rädda. I den 67:e minuten blev det dock utdelning då William Klasén satte 2-1. Glädjen fick bara vara en minut innan Avesta kvitterade och med en kvart kvar gjorts dalmasarna 3-2, vilket blev slutresultatet.

Se Jörgen Hjerpes bilder från matchen:

%d